WITAM!
dzisiaj dla Was kolejny szybki, ale za to przepyszny przepis. zapraszam!
SKŁADNIKI!
ser camembert - 2 sztuki
pół opakowania mrożonego szpinaku
cebula
sos balsamiczny pomarańczowy
biały pieprz, sól
bułka tarta i jajko do panierki
GOTUJEMY!
camemberta panierujemy w jajku i bułce tartej. w międzyczasie podsmażamy cebulkę i dokładamy do niej szpinak. gdy się rozmrozi doprawiamy. to tyle :)
SMACZNEGO!
uwielbiam panierowany camembert :-) świetnie smakuje z żurawiną lub dżemem.
OdpowiedzUsuńWygląda bardzo smacznie :)
OdpowiedzUsuńale wygląda apetycznie , mmmmmmmmmmmm!
OdpowiedzUsuń_________________________
fashionblogger,styling&makeup
WWW.JUSTYNAPOLSKA.BLOGSPOT.COM
Mmmmmrrr ... to musi być pyszne !!!
OdpowiedzUsuńJuż widziałam kiedyś ten przepis, albo podobny.
OdpowiedzUsuńUwielbiam smażony camember...
OdpowiedzUsuńuwielbiam to!:)
OdpowiedzUsuńdla mnie rewelacja, bo i ser i szpinak uwielbiam :)
OdpowiedzUsuńgenialne połączenie!!!! buźka
OdpowiedzUsuńTo jest to co tygryski lubia najbardziej :-) mam na mysli i serek i proste przepisy:-) uściski!
OdpowiedzUsuńnigdy nie jadłam, ale nie przepadam za tym serem :P
OdpowiedzUsuńale bym zjadła :)
OdpowiedzUsuńuwielbiam!
OdpowiedzUsuńpozdrawiam A.,
hipnature.blogspot.com
Cudowności <3
OdpowiedzUsuńP.S. Nareszcie udało mi się wrócić do blogowania, niestety przez brak internetu nie mogłam Ciebie odwiedzać :( za co przepraszam, aktualnie nadrabiam zaległości.....zapraszam również do mnie na nowy pościk ;) www.ilonastejbach.blogspot.com
Buziaki :*
Apetycznie :)
OdpowiedzUsuńuwielbiam camembert, to danie to coś dla mnie :)
OdpowiedzUsuń